Потрібно збиратись десь так щоб додому можнабуло пішки топати...
А мне от туда прилично топать.
Гайсин-МОТО1 |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гайсин-МОТО1 » расписание и обсуждение bike-слетов » Встречи
Потрібно збиратись десь так щоб додому можнабуло пішки топати...
А мне от туда прилично топать.
Давайте вносимо кожен свої иропозиції, що до дати і часу на який будемо збиратись. Я пропоную зібратися у неділю(в багатьох це вихідний) десь на 12 годин (Висамі знаєте як усі бистро будуть збиратися) :glasses:
Предлагаю в субботу 22.05.2010 в 12 часов(Кто опоздает будет наказан в целях поднятия уровня дисцыплины) провести встречу на природе.Место на речке СОБ где проводился слет в прошлом году.Эту встречу предлагаю совместить с сборами по вынесению решения вступления Гайсин-МОТО в НАМУ.Без обид ,но все тидет к тому что мы здесь попишем и не соберемся,и начнем искать потом кто виноват.
Ось така маза:
Так як ми по началу мали їхати на ракетну базу, я розповів віницьким пацанам про дану подорож...
Сьогодні мені один "человек" - Віталік(нормальний пацан, був на Мотобайк 2010, Мото-Еврозагул 2010) повідомив що на суботу вже відпросився з роботи і приїде до нас з нажопніцой, дуже хоче на ракетну базу. МОЖЛИВО з ним поїде ще один або декілька мотиків... Тобто казати що ми передумали... якось не прикольно... Тобто, я пропоную, в суботу десь в 10-12 годин дня поїхати на ракетну базу, не на довго, десь на годинку-дві, звісно якщо в когось не виходе, то так і буде, даже якщо всі проморозятся, то Я В ЛЮБОМУ випадку поведу його(їх), на рак. базу, так як ми(я) вже пообіцяв... Хто хоче приєднуємся, звичайно булоб краще якби нас було побіше... Час ТРІШКИ можна підкорегувати, дата вже астаточна, місце зустрічі - напевнощо девяти поверхівка(Універсам).
Ана рахунок виходу на природу я тіки за! Тіки бажано вибрати такий час щоб одне одному не заважало...
Місце - десь не дуже далеко(всім), адже ми підем пішки, напевнощо белендіївка(
Дата та час:
1. Субота після 15:00-16:00
2. Неділя - після 12:00
Все... Хто що скаже?
Так як ми по началу мали їхати на ракетну базу, я розповів віницьким пацанам про дану подорож...Сьогодні мені один "человек" - Віталік(нормальний пацан, був на Мотобайк 2010, Мото-Еврозагул 2010) повідомив що на суботу вже відпросився з роботи і приїде до нас з нажопніцой, дуже хоче на ракетну базу. МОЖЛИВО з ним поїде ще один або декілька мотиків...
Тут вопросов нет.В 10.00 22.05.2010 возле Универсамма.Уточни чтоб Винницкие бы
ли в это время.А природу можно совместить,и сразу от туда на природу.Получится чегото вроде Мото-пикника от Гайсин-МОТО.Потом провести гостей и подвести итоги.Они и будут свидетелями на нашем собрании по поводу НАМУ.Вроде все складывается нормально.За один день можно решить много вопросов.
Я згоден але якщо ми після ракерної бази поїдемо мопедами одразу на пікнік то дехто не змщже випити, і це 1). Було б не погано Заздалегіть купити МНЯСО і замаринувати це 2). І ще я не знаю коли я приїду, тому, що я буду їхати в суботу з ранку. Може давайте один день Ракетна база а в неділю на розслабоні шашлик????
І ще коли точно вирішимо час і місце треба буде звязатися з тими хто не вкурсі про цю мазу (Андрюха і його дічина, а може і ще хто згодиться???)
Отредактировано Boltik (2010-05-19 22:10:16)
я ввжаю що на мотах погана ідея їхати на природу бо кожен захоче випити якусь бутилку пива , за рульом врятлі хтось буде пити .
Може давайте один день Ракетна база а в неділю на розслабоні шашлик????
Я за?
Як остальні?
Може давайте один день Ракетна база а в неділю на розслабоні шашлик????
я за
С Т О П !
Це п*здець :mad: :mad: :mad: ! Тількищо дзвоне цей Віталік і каже що не приїде! o.O :mad:
Внього вселі в когось там хату обікрали і щось там не виходе.... Одним словом ніхто не приїде...
Всьо на світі переколотив... :mad: . Що робим....?
Вы здесь » Гайсин-МОТО1 » расписание и обсуждение bike-слетов » Встречи